Trainer/Coach

Training Pascal

Wie ben ik als trainer / Coach

Pascal is als trainer werkzaam voor diverse opdrachtgevers. In die rol wordt hij onder andere ingezet om training te geven op scholen, bedrijven en overheidsinstanties. Pascal geeft vooral trainingen op het gebied van presentatievaardigheden, sales, sollicitatievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling & leiderschap (mindset). Daar is hij voor in te huren en daarnaast geeft hij nu ook trainingen vanuit eigen naam. Benieuwd?

Vergroot je zelfvertrouwen door het mentale slot te breken en je innerlijke kracht vrij te laten

Het is Pascal zijn missie om te strijden tegen ongelijkheid en onrechtvaardigheid. Dit doet hij vanuit het positieve door mensen te empoweren. Nadat Pascal door zijn optredens als Spreker steeds vaker gevraagd wordt om training te geven, besluit hij zich aan te sluiten bij diverse opdrachtgevers.

Trainer MM
Training MM2

Omdat Pascal zijn talent voor trainen wil vergroten tot deskundigheid, besluit hij essentiële trainerscertificaten te behalen. Hij mag zich nu bevoegd en professioneel trainer noemen.

Pascal Trainerscertificaten

Doordat Pascal bij meerdere opdrachtgevers in de trainerspool zit, kent hij veel variatie in de trainingen die hij geeft en de doelgroep waar hij training aan geeft. Zo staat hij de ene dag op scholen voor leerlingen van het voortgezet onderwijs, MBO, HBO of Universiteit… 

Trainer MM

… en de andere dag bij bedrijven en overheden op kantoor voor professionals van diverse afdelingen, zoals Sales, HR en Communicatie.

De trainingen die hij geeft lopen uiteen van vaardigheidstrainingen zoals Presenteren, Communicatie, Sales en Solliciteren tot trainingen op het gebied van Zelfvertrouwen, Loopbaanontwikkeling en Mentale Bekrachtiging. 

Naast zijn trainerscertificaten heeft Pascal ook succesvol de opleiding NLP (zowel de Practitioner als de Master Practitioner) en de cursussen Systemisch Coachen afgerond.

certificaten NLP

Voor het verbeteren van je communicatieve vaardigheden en presentatieskills of het ontwikkelen van een ‘powerful mindset’ ben je bij Pascal aan het juiste adres!

Testimonials

Pascal is een top NLP coach en een expert op het gebied van presentatievaardigheden, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb ontzettend veel geleerd van hem tijdens een van zijn presentaties en was onder indruk van zijn kennis, ervaring, en vaardigheden! Kortom, een echte inspirerende professional en tof persoon!

Vernon Eugenia LinkedIn Coach | Open Networker Linked to Growth

Pascal is een veelzijdige trainer. Zo weet hij zeer goed af te stemmen met de groep. Hij past de training aan, aan het niveau van de groep, waardoor het voor iedereen interessant en te volgen blijft. Pascal heeft een pakkende manier van doceren wat maakt dat de aandacht erbij blijft en de stof goed opgeslagen wordt. Al met al een zeer deskundige en prettige trainer.

Anne Perret Psycoloog Youz i.o. tot systeemtherapeut
Danielle Lanzaat

Pascal geeft training aan de jongeren van Learn2work ter voorbereiding op de uitstroom van het ROC. Pascal zijn lessen zijn goed voorbereid, kwalitatief goed en de uitvoering van de training is sterk. Passie, kwaliteit en terugkoppeling staan centraal bij Pascal. Zelf ben ik vooral te spreken over de kwaliteit van de lessen en over Pascal als trainer. Pascal is krachtig, een voorbeeld voor deze doelgroep en weet deze doelgroep op een fantastische manier te motiveren. Learn2work is zeer te spreken over Pascal als trainer.

Danielle Lanzaat Projectleider en jongerencoach Learn2Work

Pascal is trainer bij Pure Talent Opleiding & Training voor onder andere presentatietechnieken, sales en invloed en beïnvloeden. Met een dosis positieve energie maakt hij van iedere training een feestje! Hij denkt actief mee, is flexibel en staat met zijn kennis en ervaring klaar om de trainingen vorm te geven! Een echte topper om in het team te hebben! Minder weergeven

Wietske van der Klein Founder Pure Talent Opleiding & Training / Trainer & Adviseur
Humphrey Naarendorp

Pascal is een integere coach die de tijd neemt om goed naar je te luisteren, je een spiegel voorhoudt en op basis van je input de juiste analyse weet te maken. Hiermee dringt hij snel door tot de kern van de zaak en geeft je hiermee de handvatten die nodig zijn om je doelen te behalen. Bedankt voor je waardevolle sessies!

Humphrey Naarendorp Eigenaar 2Execute Consulting
Martijn van den Berg

Ik heb eind 2019 en begin 2020 bij Pascal met veel plezier een training gevold over public speaking. Pascal heeft heel veel ervaring op dit gebied en brengt dit op een duidelijke en enthousiaste manier over. Door zijn tips en kennis op het gebied van opbouw van verhaal, verbale en non verbale communicatie, gebruik van stilte, oogcontact, intonatie en kledingkeuze ben ik nu nog zelfverzekerder in het presenteren en kan ik mijn boodschap nog beter overbrengen aan mijn cursisten die willen leren hoe je in vastgoed kan beleggen. Ik kan een training of samenwerking met Pascal van harte aanbevelen!

Martijn van Den Berg Eigenaar en trainer Vrijheid Vastgoed

Opdrachtgevers