Presentator

presentator 1

Presentator

Radiopresentator Easy FM, TV talkshow host De Tafel Op 2, Dagvoorzitter bij zakelijke events en beurzen, Host bij festivals, Quizmaster bij bedrijf –en personeelsfeestjes… Je kan het zo gek niet bedenken of Pascal doet het! Zijn veelzijdigheid en expertise blijkt uit zijn repertoire. Neem snel een kijkje…Pascal is dagelijks op televisie te zien. Voor Kijk Almere presenteert hij de talkshow De Tafel Op 2. Als talkshowhost ondervraagt hij zijn gasten en legt ze soms het vuur aan de schenen. Als kritische interviewer benoemt Pascal journalistieke onderwerpen en vraagt hij zijn gasten naar hun kijk op actuele zaken.

 

 

Naast televisie presenteert Pascal ook wekelijks op de radio een talkshow genaamd ‘Brandend Verlangen’ voor radiozender Easy FM. Ook hier ontvangt Pascal gasten, maar qua gespreksstof heeft het programma een diepgaander en persoonlijker karakter. Hij gaat in gesprek met personen die succesvol zijn in wat ze doen en probeert dit te vertalen naar praktisch toepasbare formule voor de luisteraar

 


Pascal’s presentatietalent wordt per toeval ontdekt wanneer hij na een lezing gevraagd wordt als Moderator voor het event van Avanti. Tijdens dit zakelijk event leidt hij het publiek door het dagprogramma, kondigt hij de sprekers aan, zorgt voor een schakeling tussen het publiek en de sprekers na hun lezingen door de Q&A te leiden en slaat de bruggen naar de volgende onderdelen van het dagprogramma. Dit smaakt naar meer!

Pascal maakt ook internationaal furore tijdens de handelsmissies van Internationaal Ambitieus. De organisatie plant deze reizen vanuit Nederland naar Aruba, Bonaire, Curaçao en Suriname en heeft in het 3-daagse programma consistent gelegenheden waarvoor zij Pascal frequent inzetten als Host, Dagvoorzitter of Presentator. Van spectaculaire en sfeervolle netwerkavonden tot grote formele zakelijke congressen.

Naast radio, televisie en zakelijke events wil Pascal zich ook richten op de entertainmentsector. Hij besluit toe te treden tot de organisatie Dinerspel.nl als Quizmaster en Spelbegeleider. Tijdens vrijgezellenfeestjes, trouwerijen, verjaardagen, teamuitjes en bedrijfsfeestjes begeleidt hij een Quiz of speelt hij een Moordspel tijdens het diner! Zie hieronder de spellen waarbij je Pascal als Quizmaster kunt inhuren.

Lijkt het je leuk om Pascal in te boeken met 1 van deze spellen? Neem contact op voor meer informatie en de verdere mogelijkheden te bespreken.

 


Naast zijn rol als presentator in het zakelijke segment én in het entertainmentsegment werkt Pascal ook als host tijdens festivals. Geheel in de stijl van het feest!

 

 

Vanwege zijn werk als radiopresentator wordt Pascal ook gevraagd om voice-overs in te spreken. Dat leent zich ook goed voor commercials, jingles en eventueel als stemacteur. Check de audiodemo hieronder!

 

 

Vanwege zijn werk als tv-presentator wordt Pascal regelmatig benaderd door castingbureaus om auditie te doen voor commercials. Zo is hij onder andere te zien in de commercial van CompuTrain.

 

 

Ga je trouwen en wil je op bijzonder gepassioneerde wijze in de echt verbonden worden? Pascal is als echte romanticus in te huren als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS).

Testimonials

Ik ken Pascal als een bevlogen man, als host of presentator straalt hij zowel rust als kracht uit. Met zijn humor weet hij het gesprek goed op gang te houden. Hij bereid zich goed voor en werkt met veel passie aan zijn projecten. Ik vond het erg fijn om met hem samen te mogen werken en hoop dit in de toekomst nog vaak te mogen doen.

Johan van Houten Eigenaar digiminderen.nl

Pascal is een talentvolle en vakkundige presentator. Inhoudelijk valt zijn warme en sympathieke maar ook energieke stijl op. Zijn prettige stem, originele woordkeuze en dynamische toon grijpen de aandacht en houden die vast. Ook wat samenwerken betreft is Pascal een fijne collega met een positieve en professionele instelling. Niet alleen is hij altijd uiterst betrouwbaar en punctueel gebleken, Pascal is ook initiatiefrijk en lost eventuele problemen op een anticiperende en creatieve manier op. Ik hoop nog lang van zijn talenten gebruik te mogen maken.

Peter Benes Eigenaar Dinerspel.nl

Pascal is een presentator met een actief luisterend oor. De vragen zijn sterk gericht op de persoon wat ik zeer waardeer. Het maakt het interview echt persoonlijk door de diepgang. Vanwege jouw charismatische uitstraling voel ik mij altijd op mijn gemak. In het radioprogramma Brandend Verlangen kon ik mede hierdoor volledig de ruimte benutten om te vertellen over mijn passie.

Jennifer Schmidt Coach | Trainer | Pedagoog | Radio Presentatrice