Spreker

spreker-1
Spreker
spreker-2

Pascal is actief als spreker op het hoogste niveau en is te boeken via Bukman Management. Zijn verhalen worden gekenmerkt door inspiratie, humor en empowerment! Ideaal voor personeelsdagen, carrièrebeurzen of andere gelegenheden waar een motivatieboost gewenst is… Neem snel een kijkje!

 

 

Pascal wordt vooral geboekt om zijn expertise op het gebied van succesvol worden te delen. De vraag ‘hoe bereik je succes in de praktijk?’ wordt beantwoord tijdens zijn lezingen, die gekenmerkt worden door hoge energie, enthousiasme en persoonlijke ervaringen. Hierdoor krijgt men handvatten die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Daarnaast deelt hij de resultaten van zijn onderzoek naar succes!

 

Pascal is altijd enorm gedreven geweest en streeft naar succes. Daar werkt hij hard voor EN hij bestudeert en analyseert wat succesvolle mensen succesvol heeft gemaakt. Daar is zijn radioprogramma ‘Brandend Verlangen’ ook op gebaseerd.

De combinatie van studie, onderzoeksresultaten en praktijkervaring maakt dat Pascal keer op keer weet te inspireren als spreker.

Voordat Pascal actief werd als spreker was hij werkzaam in de Werving & Selectie branche, waar hij voornamelijk als Recruiter heeft gefunctioneerd. In die rol heeft hij in 10 jaar tijd meer dan 10.000 uur besteed aan sollicitatiegesprekken, screenings, persoonlijkheidstests en een sterke focus ontwikkelt voor houding en gedrag.

Na zijn overstap naar het ondernemerschap heeft hij zich verder ontwikkeld door zich te verdiepen in wat de mens drijft, wat bepalend is voor het gedrag van mensen en hoe ze obstakels kunnen doorbreken. Pascal behaalt o.a. zijn certificeringen op het gebied van NLP, Systemisch Coachen, Familieopstellingen en diverse certificaten om professioneel training te kunnen geven. Deze man weet waar hij het over heeft!

Waarom vindt Pascal het zo belangrijk om te inspireren voor succes?
”Als kind ben ik geconfronteerd met pijn, waardoor ik me goed kon associëren met andere personen die pijn hadden. Van kinderen die gepest werden tot personen die buiten werden gesloten om uiteenlopende redenen. Noem het opkomen voor de zwakkere. Daarom ontwikkelde ik mijn passie voor het overbrengen van boodschappen met als doel mensen dichterbij elkaar te brengen. Verbondenheid creëren en daarmee te voorkomen dat er iemand pijn werd gedaan.”

Aan de hand van deze basis ontwikkelde Pascal zich tot deskundige en vond in het spreken een middel om die kennis te delen. Pascal inspireert en maakt succes toegankelijk voor één ieder. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en verhoogt het energieniveau tijdens de lezing. Op praktische wijze stimuleert Pascal naar hogere uitdagingen…

Voor persoonlijke groei, het ontwikkelen van een ‘powerful mindset’ en persoonlijk leiderschap en succes ben je bij Pascal aan het juiste adres!

 

Testimonials

Namens BusinessMatch Groningen heb ik Pascal gevraagd om tijdens een sessie over ondernemerschap voor studenten van de Hanzehogeschool Groningen te spreken over ondernemen en voornamelijk studenten wakker te schudden. Met veel passie, energie en positieve vibes is dit goed geslaagd!

Martin Schuitema Founder Qontext.nl

Pascal heeft ons geleerd om het beste uit onszelf te halen op de werkvloer. Zijn interactieve presentatie was inspirerend, vol energie en zijn passie was overduidelijk. Hiermee heeft hij een super bijdrage geleverd aan het Young Leaders' Event.

Sophie Bögemann Neuroscience student

Pascal is een top NLP coach en een expert op het gebied van presentatievaardigheden, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb ontzettend veel geleerd van hem tijdens een van zijn presentaties en was onder indruk van zijn kennis, ervaring, en vaardigheden! Kortom, een echte inspirerende professional en tof persoon!

Vernon Eugenia LinkedIn Coach

Een uur met de uitstekende kennis en inzicht van Pascal, heeft me een enorme doorbraak opgeleverd voor mijn eigen missie. Ik ben tot totaal nieuwe inzichten gekomen. Pascal heeft een uiterst scherpe blik op zaken, op mentaal en emotioneel gebied. Een persoon die ik hoog waardeer en zeker kan aanbevelen. Hartelijk dank Pascal!

Robert Mitchell Vreugdenhil Co-founder - Founders Carbon Network

Pascal is een prettige spreker die met passie zijn kennis overdraagt en mensen verbindt op een energieke manier. Kortom: inspirerende professional!

Sherilyn Slaghek Marketing- en Communicatiemedewerker

Door zijn uitstekende presentatievaardigheden gecombineerd met zijn persoonlijkheid weet Pascal Fredrik ons publiek altijd mee te nemen in de onderwerpen. Hij durft het publiek uit te dagen, inspireert ze om in hun learningzone te stappen, komt beslagen ten ijs en zelfs tijdens het improviseren maakt hij duidelijk de koppeling naar eerdere of aanstaande thema's.

Michel Jansen