Blogs

kindle-1245899_1920 (1)
BLOGS
Maak kennis met Pascal door in zijn vele blogs te duiken en een kijkje te nemen naar zijn optredens als Presentator, Spreker en Trainer. Nieuwsgierig, onderzoekend en analytisch als Pascal is verwerkt hij zijn ervaringen en ontdekkingen in zijn artikelen en lezingen.

Blogs

Pascal is expert op het gebied van presenteren en gebruikt dat als basis voor zijn activiteiten. Deels ook omdat presenteren in bijna alle dagelijks bezigheden voor komt.

Op zijn route naar het bereiken van zijn persoonlijke doelen, maakt Pascal het een en ander mee. Daar schrijft hij over om zijn ervaringen te delen en als praktijkdeskundige anderen te inspireren of verder op weg te helpen in hun eigen persoonlijke ontwikkelingen. Deze verhalen vind je terug in de categorie ‘Ervaringen’. Naast wat Pascal dagelijks mee maakt, deelt hij ook graag de nieuwste trends en ontwikkelingen en hoe hij daar mee om gaat of naar kijkt. Daarvoor is de categorie ‘Trends’ bestemt.   

Presenteren is van alle tijden en is een sociale vaardigheid waar menig persoon angst voor kent. Als ervaren presentator vindt Pascal het belangrijk om zijn tips te delen om de angst of onzekerheid voor het presenteren weg te nemen of in ieder geval handvatten uit te reiken om beter met die angst en onzekerheid om te kunnen gaan. Of het nou om een podium gaat of dat je voor een groep mensen staat, of om de radio of televisie, de basis staat centraal. Je vindt het terug in de categorie ‘Tips & Tricks’. Een andere creatieve uitlaatklep van Pascal zijn de ‘Columns’. In gewone spreektaal deelt hij zijn ervaringen met betrekking tot de actualiteit of in de vorm van een terugkerende rubriek. In deze categorie is de bundel van verzamelde columns terug te vinden.

Veel plezier met lezen!