Trainer/Coach

Training Pascal

Wie ben ik als trainer / Coach

Pascal is als trainer werkzaam voor diverse opdrachtgevers. In die rol wordt hij onder andere ingezet om training te geven op scholen, bedrijven en overheidsinstanties. Pascal geeft vooral trainingen op het gebied van presentatievaardigheden, sales, sollicitatievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling & leiderschap (mindset). Daar is hij voor in te huren en daarnaast geeft hij nu ook trainingen vanuit eigen naam. Benieuwd?

Vergroot je zelfvertrouwen door het mentale slot te breken en je innerlijke kracht vrij te laten

Het is Pascal zijn missie om te strijden tegen ongelijkheid en onrechtvaardigheid. Dit doet hij vanuit het positieve door mensen te empoweren. Nadat Pascal door zijn optredens als Spreker steeds vaker gevraagd wordt om training te geven, besluit hij zich aan te sluiten bij diverse opdrachtgevers.

Trainer MM
Training MM2

Omdat Pascal zijn talent voor trainen wil vergroten tot deskundigheid, besluit hij essentiële trainerscertificaten te behalen. Hij mag zich nu bevoegd en professioneel trainer noemen.

Pascal Trainerscertificaten

Doordat Pascal bij meerdere opdrachtgevers in de trainerspool zit, kent hij veel variatie in de trainingen die hij geeft en de doelgroep waar hij training aan geeft. Zo staat hij de ene dag op scholen voor leerlingen van het voortgezet onderwijs, MBO, HBO of Universiteit… 

Trainer MM

… en de andere dag bij bedrijven en overheden op kantoor voor professionals van diverse afdelingen, zoals Sales, HR en Communicatie.

De trainingen die hij geeft lopen uiteen van vaardigheidstrainingen zoals Presenteren, Communicatie, Sales en Solliciteren tot trainingen op het gebied van Zelfvertrouwen, Loopbaanontwikkeling en Mentale Bekrachtiging. 

Naast zijn trainerscertificaten heeft Pascal ook succesvol de opleiding NLP (zowel de Practitioner als de Master Practitioner) en de cursussen Systemisch Coachen afgerond.

certificaten NLP

Voor het verbeteren van je communicatieve vaardigheden en presentatieskills of het ontwikkelen van een ‘powerful mindset’ ben je bij Pascal aan het juiste adres!

Testimonials

Opdrachtgevers