Presentator

presentator 2
Presentator
presentator 1
Presentator

Radiopresentator Easy FM, TV talkshowhost De Tafel Op 2, Dagvoorzitter bij zakelijke events en beurzen, Host bij festivals, Quizmaster bij bedrijf –en personeelsfeestjes… Je kan het zo gek niet bedenken of Pascal doet het! Zijn veelzijdigheid en expertise blijkt uit zijn repertoire. Neem snel een kijkje…

 

Wie is Pascal als Presentator?

Pascal is als ervaren presentator ruim inzetbaar. Van radio tot quizmaster, van spelpresentator tot dagvoorzitter. Hij gaat vakkundig te werk en kan makkelijk schakelen tussen de rol van kritische interviewer en sfeermaker om mensen enthousiast te maken. Pascal heeft diverse vaste opdrachtgevers zoals Easy FM, Dinerspel.nl en Internationaal Ambitieus waar zijn veelzijdigheid duidelijk uit blijkt.

Radio

Met zijn radioprogramma ‘Brandend Verlangen’ is hij wekelijks te horen op radiozender Easy FM, waarin hij in gesprek gaat met mensen die succesvol zijn in wat zij doen. Denk hierbij aan ondernemers, artiesten, sporters of uitblinkers op een ander gebied. Pascal interviewt zijn gasten op vermakelijke wijze en maakt de route naar hun succes inzichtelijk voor de luisteraars. Inspiratie en entertainment gaan hierbij hand in hand.

Quizmaster, Spelpresentator en Host

Daarnaast is hij wekelijks actief als spelpresentator of quizmaster voor Dinerspel.nl waar hij teamuitjes, personeelsavonden en vrijgezellenfeestjes kleur geeft tijdens moordspellen of een dinerquiz. Tevens is hij de vaste Host op Keti Koti Almere in opdracht van het 30 juni – 1 juli Comité waar hij zowel de ceremoniële herdenking als het festival aan elkaar praat en grootse namen en artiesten aankondigt.

Dagvoorzitter en Moderator

En ook op internationaal niveau wordt Pascal geboekt. Zo staat hij elk jaar als vaste Dagvoorzitter op het podium bij het internationale congres ‘Zakendoen met Aruba, Bonaire, Curaçao, Suriname en Nederland’ in opdracht van consultancybureau Internationaal Ambitieus. Tevens is hij tijdens de handelsmissies van Internationaal Ambitieus de moderator van diverse netwerkevents en de Facebook Live registraties.

Met Pascal als presentator bent u gegarandeerd van inspiratie, entertainment en verbinding. Door de sfeer goed te houden en de informatie praktisch over te brengen, blijven toehoorders geïnteresseerd en kan de boodschap op effectieve wijze worden gedeeld. Dat is toch wat u wil? Boek hem nu via onderstaande button!


Bekijk hier de beelden van enkele optredens van Pascal als presentator

Opdrachtgevers

Testimonials

Als spreker/presenator is Pascal een zeer gewaardeerde collega. Van zichzelf straalt hij heel veel rust uit, maar kan ook zeker pieken op het juiste moment. Heeft een groot energielevel en kan zeker een groep met een prettig/voldaan gevoel naar huis laten gaan. Zoek je een spreker/entertainer? Dan ben je bij Pascal aan het juiste adres!

Dennis Jeroense Entertainer in hart en nieren

Ik heb de eer gehad om met Pascal te mogen samenwerken. De energie en uitstraling van Pascal verbind mensen. Hij is als geen ander in staat om de sfeer op een event neer te zetten zonder hierbij zichzelf op de voorgrond te plaatsen. Pascal overtuigt. Kan mensen in beweging krijgen en/of kan mensen aan het denken zetten. Mooi om te zien hij hij zijn kracht en energie overbrengt naar de mensen die voor hem staan. Dit inspireert.

Remco (R.B.) van ‘t Klooster Hoofd Operations Holimex International B.V.

Ontzettend goede presentator. Charmant, energiek, vrolijk en goedlachs. Pascal heeft jonge artiesten gepresenteerd (vanaf 3 jaar) op ons slotconcert. Voor sommige was het heel spannend om de podium op te gaan. Zodra Pascal de microfoon genomen had, ontstond er meteen heel gezellige, ontspannen en feestelijke huissfeer. De podiumangst van kinderen werd snel en vertrouwd opgelost door hem als ervaren presentator. Ze werden mee genomen in zijn enthousiasme en daarna hebben een paar jongens aangegeven dat ze nu ook presentator willen worden. Dankzij Pascal was onze uitvoering helemaal geslaagd. Hij heeft een zeer goede indruk achtergelaten op iedereen.

Larisa Dolotova