Presentator

presentator 2
Presentator
presentator 1
Presentator

Wie ben ik als Presentator

 

 

 

Under Construction

 

 

 

 

 

Opdrachtgevers

Door zijn uitstekende presentatievaardigheden gecombineerd met zijn persoonlijkheid weet Pascal Fredrik ons publiek altijd mee te nemen in de onderwerpen. Hij durft het publiek uit te dagen, inspireert ze om in hun learningzone te stappen, komt beslagen ten ijs en zelfs tijdens het improviseren maakt hij duidelijk de koppeling naar eerdere of aanstaande thema's.

Michel Jansen LoopbaanLounge.nl

Ontzettend goede presentator. Charmant, energiek, vrolijk en goedlachs. Pascal heeft jonge artiesten gepresenteerd (vanaf 3 jaar) op ons slotconcert. Voor sommige was het heel spannend om de podium op te gaan. Zodra Pascal de microfoon genomen had, ontstond er meteen heel gezellige, ontspannen en feestelijke huissfeer. De podiumangst van kinderen werd snel en vertrouwd opgelost door hem als ervaren presentator. Ze werden mee genomen in zijn enthousiasme en daarna hebben een paar jongens aangegeven dat ze nu ook presentator willen worden. Dankzij Pascal was onze uitvoering helemaal geslaagd. Hij heeft een zeer goede indruk achtergelaten op iedereen.

Larisa Dolotova

Wat als je op zoek bent naar iemand die twee dagen lang een ludiek evenement aan elkaar kan praten.  Onze organisatie kwam via via terecht bij Pascal Frederik en jeetje wat is deze beste man een allrounder, fantastisch om te zien hoe hij met jong en oud omgaat. Pascal weet precies wanneer hij moet schakelen en wat een enthousiasme straalt deze man uit 1 en al positiviteit. Tevens de prijsuitreiking gedaan samen met de Burgemeester van Almere ook dan weet hij de juiste snaar te raken. Kortom krachtig en sterk in wat hij doet en wie hij is.😀😀😀👌🏻👌🏻👌🏻

Patrick Herbert Organisator NK Kersenpitspugen