NLP training Almere

NLP training door Pascal Fredrik in Almere

Voor NLP training in Almere sta ik, Pascal Fredrik, graag voor je klaar. Daarbij ben je altijd verzekerd van een professionele ondersteuning met een persoonlijke aanpak. Uiteraard geheel afgestemd op jouw hulpvraag en doelstelling. Mijn diensten als NLP coach zijn zowel geschikt voor bedrijven als particulieren. Zo ben je in staat om alles uit jezelf te halen waardoor jij je eigen leven op een krachtige manier kunt leiden.

De afkorting NLP betekent Neuro Linguïstisch Programmeren. Aan de hand van een training word jij je meer bewust van de innerlijke krachten die je bezit. Deze kunnen door allerlei invloeden naar de achtergrond verdwenen zijn. In dat geval lijkt het alsof jouw overtuiging niet meer overeenkomst met de persoon die je in werkelijkheid bent. Je hebt al vanaf jonge leeftijd een beeld over jezelf gecreëerd. Dit beeld komt ook tot stand door wat anderen van je denken en vinden.

Jouw leefpatroon en denkwijze pas je hier vervolgens op aan. Toch berust dit zelfbeeld niet altijd op de werkelijkheid. Zo kan het voorkomen dat je denkt dat iets niet bij je past omdat je dit van jongs af aan geleerd of aangepraat is. Mijn NLP training in Almere laat je dan ook zien hoe jij jezelf kunt veranderen in de persoon die je daadwerkelijk bent. Deze verandering geeft je niet alleen energie, maar ook levenskracht. Mijn trainingen zijn praktisch ingericht. Zo kun je bepaalde elementen direct toepassen in de praktijk.

NLP Training Omgeving Almere

Soms beland je op een kruispunt in je leven waarin oude patronen niet meer zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Als het ware lijk je deze oude gewoonten te zijn ontgroeid. Het staat je ambitie je carrière in de weg waardoor je belemmerd wordt in dat wat je eigenlijk graag zou willen. Ook je zelfontwikkeling en groei komt daardoor in het geding. Niet alleen op zakelijk gebied, maar natuurlijk ook binnen je leefomgeving of privésituatie.

Bij mij, Pascal Fredrik, ben je dan ook van harte welkom voor de NLP training in Almere, maar ook mijn trainingen als NLP Coach omgeving Amsterdam staan in het teken van verbondenheid en het maken van een emotionele connectie. Zo ontdek ook jij de weg van pijn naar succes. Samen met jou bespreek en bekijk ik de mogelijkheid om jouw oude patronen en overtuigingen te kunnen transformeren naar een zelfbeeld dat bij je past. Je leert hoe je keuzes maakt vanuit jouw bewustzijn waardoor je doelen kunt stellen die bij je passen.

nlp training Almere

Nadenken over wie je bent en wat je wilt bereiken in jouw leven hoort daarbij. Deze weg naar bewustwording leg ik graag met je af. Daarbij toon ik oprechte interesse en streef ik altijd naar het maken van een persoonlijke connectie. Ook voor ‘NLP in Business’ ben je van harte welkom. Neem vrijblijvend contact met mij op als je meer wilt weten over de NLP training in Almere.

NLP masterclass op 14 december in het BCN Amsterdam Arena!

NLP heeft al miljoenen mensen geholpen om met eenvoudige stappen succesvoller en gelukkiger te worden. Dat gun jij jezelf toch ook? Haal hier je kaartje!