NLP coach Amsterdam

NLP Coach (Amsterdam)

Een onbezorgd en stressvrij leven leiden is niet altijd vanzelfsprekend. Vaak worden we onbewust belemmerd door allerlei invloeden van buitenaf. Deze kunnen op het moment ontstaan, maar kunnen ook al op jonge leeftijd gevormd zijn. Door jezelf, maar ook door de mensen om je heen. Dit zelfbeeld bepaald voor een groot deel hoe je in het leven staat, het succes dat je daarbij hebt en welke grenzen je voor jezelf stelt. Toch hoeft dit niet altijd te stroken met wie je in werkelijkheid bent.

Zo kan het voorkomen dat deze oude patronen op gaan spelen op latere leeftijd en dat terwijl ze je in het verleden wel de zekerheid boden die je nodig had. Als NLP coach helpt Pascal Fredrik je tijdens de NLP training graag bij het doorbreken van deze denkwijze die eigenlijk niet meer bij je past en je belemmert in wie je wilt zijn. De transformatie is praktisch ingericht zodat je hier direct gebruik van kunt maken in de praktijk. Het hervinden van zelfvertrouwen en succes zijn daarbij belangrijke sleutelwoorden.

Als ervaren NLP Coach staat Pascal Fredrik ook in Amsterdam graag voor je klaar. Daarbij voorziet hij je van persoonlijke en betrokken ondersteuning, waarbij hij jouw doelstelling als uitgangspunt nemen. Op deze manier wordt er effectief samengewerkt van pijn naar succes. Of dat nu op zakelijk of privé gebied is, je bent van harte welkom bij de NLP training!

‘Ervaren NLP Coach in omgeving Amsterdam’

Als je niet meer tot de juiste inzichten komt, kan dat te maken hebben met onbalans in je lichaam. Dit kan op werkgebied zijn, maar natuurlijk ook binnen je relatie of gezin. Ook jouw persoonlijke groei en succes wordt door jouw denkwijze en gebrek aan zelfvertrouwen benadeeld. Deze gedachtegang kan op den duur zelfs vervelende mentale en fysieke klachten met zich meebrengen zoals langdurige stress of spanningen.

Tijdens de training gaat Pascal samen met jou op zoek naar de weg die je wilt behandelen en bij je past. Zo stap je vanuit de pijn naar persoonlijk of carrièregericht succes. Een NLP training kan je daarbij helpen. Tijdens zijn coaching maakt Pascal altijd gebruik van verbindingen en connectie. Zo wordt jouw hulpvraag beter verstaan en kan er gezamenlijk op zoek worden gegaan naar een oplossing die bevrijding geeft. Dit heeft niet alleen een positief effect op jouw zelfvertrouwen, maar ook in jouw persoonlijke groei.

nlp coaching Amsterdam

Naast persoonlijke sessies is Pascal als NLP coach ook te boeken voor ‘NLP Training Business’, NLP Business Utrecht en NLP Training Almere. Een inspirerende training en coaching voor werknemers welke zorgt voor kracht, energie en vitaliteit op de werkvloer. Neem vrijblijvend contact op als je op zoek bent naar een ervaren NLP coach in de omgeving van Amsterdam.

NLP heeft al miljoenen mensen geholpen om met eenvoudige stappen succesvoller en gelukkiger te worden. Dat gun jij jezelf toch ook?